1 Haziran 2012 Cuma

1 Haziran 2012 Burç Yorumları

KOÇ BURCU
21 Mart – 20 Nisan
Son zamanlarda çok yoğun emek harcadığınız çalışmalar, sizin de kabullendiğiniz yeni insanların katılımıyla hız kazanacak. Aşk konularında bugünlerde çekimsersiniz. Birkaç kişinin üzerinizde olumlu etkileri var. Bu etkiye kapalı durmadığınız halde, bazı uyarıları müdahale olarak algılıyor ve gizli bir kişilik mücadelesine giriyorsunuz.

BOĞA BURCU
21 Nisan – 20 Mayıs
Epeyce zamandır kafanızı kurcalayan ve üzerinde çaba harcadığınız projeleriniz, bugünlerde hakkettiği ilgiyi görebilir. Ama kesin sonuçlar için çok zamana ihtiyacınız olacak. Kendinizi beğeniyor ve ödüllendirmek istiyorsunuz. İş ve aşk hayatınızdaki yeni gelişmelerin etkisi, kendinizde şimdiye kadar fark edemediğiniz değerlerinizi ortaya çıkartıyor.

İKİZLER BURCU
21 Mayıs – 21 Haziran
İş problemleriniz bugünlerde artış gösterebilir. Uzun zamandır içinizde beslediğiniz isteksizlik, iş yaşamınızın problemlerini dev aynasında gösteriyor. Önümüzdeki günlerde yolculuğunuz var. Aşk hayatınızda mutluluk ve huzursuzluklar belli bir uyum içinde. Bu kaosu daha anlaşılır bir beraberliğe dönüştürme çabalarınızda yalnız değilsiniz.

YENGEÇ BURCU
22 Haziran – 23 Temmuz
Aile içi sorunları daha dar çevrelerde dile getirmelisiniz. Gereksiz eleştiri ve yararsız uyarıları bu sıralar bu sorunlardan uzak tutmalısınız. Tartışmadan çekinmemelisiniz. Düzeyli tartışmalar iş yaşamınızdaki çelişkileri belli oranlarda rayına oturtabilir. Hırslarınızı aşırılığa vardırmadığınız sürece, sakınca yok.

ASLAN BURCU
24 Temmuz – 23 Ağustos
Yaratıcı özellikleriniz sizi yeni, değişik alanlara yönlendirebilir. Köklü değişimlerin önünde gördüğünüz engelleri ortadan kaldırmanız, bu engellere daha iyimser bir bakışla bakmanıza bağlı. Bu akşam sizi sevenlere zaman ayıracaksınız. Duygu dünyanızın size bu günlerde bu anlamda uyarıları var. İkili ilişkilerinizde zorlukların üzerine gitme zamanı.

BAŞAK BURCU
24 Ağustos – 23 Eylül
Aşk ilişkinizde belli bir zamandan beri sürdürdüğünüz yumuşatma çabaları, ilişkinin geldiği yerdeki sorumluluklarınızı azaltmıyor. İçtenlikle dileyeceğiniz bir özür, çok daha anlamlı olabilir. Kafanızda netleştiremediğiniz etkiler aldığınız bir guruplaşma, bugünlerde sizin için daha ilgi çekici bir hale gelecek. Bir şeylerin belirginleşmesi sizi bu ekiple ilgili daha doğru değerlendirmelere sokacak.

TERAZİ BURCU
24 Eylül – 23 Ekim
Aşk yaşamınızda önemsenmeyen sorunlar ilerde ilişkiyi çıkmaza sokabilir. Özenli yaklaşımlar tartışmaları yumuşatabilir ve problemleri en aza indirebilirsiniz. Yeteneklerinizi daha elverişli ortamlarda sergilemek istiyorsunuz. Şartlarınızı fazla zorluyorsunuz. Elinizdeki imkanları riske atabilirsiniz. Bu kararlılığınız boşa enerji tüketmenize neden olabiliyor.

AKREP BURCU
24 Ekim – 22 Kasım
Günlük sorunların ağırlığı, aşk yaşamınızda oldukça hissediliyor. Bu ağırlığı azaltmanız, partnerinizin yaklaşımındaki yapıcılığı görebilmenize bağlı. Düşlerinizi, haklı beklentilerinizin arasına sokma eğiliminiz, sizi maddi konularda zora sokabilir. İkili ilişkilerinizde tıkanmalar yaşayabilirsiniz. Etki aldığınız birtakım oluşumlar size yön verip duygusal kararlar aldırabilir.

YAY BURCU
23 Kasım – 22 Aralık
İş yaşamınızda belirgin bir yükseliş gözleniyor. Girişken ve oldukça kararlı yaklaşımlarınız, size umduğunuzun ötesinde fırsatlar sunabilir. Bu konuda sizi destekleyecek olanlar var. Çok önemli kararların önünde acelecilik ediyorsunuz. Bu kararların bir kısmını zamana bırakırsanız, bu süreçte düşüncelerinizin büyük oranlarda değiştiğini göreceksiniz.


OĞLAK BURCU
23 Aralık – 20 Ocak
Kırıcı olmamaya çalıştığınız bir gelişmede, özenli davranma niyetiniz yanlış değerlendirilmeye çok hazır. Bu ilişkide belli bir zamandır size karşı bilenmiş, ön yargılı biri var. İş hayatınızda organizasyon konularıyla ilgili özgün fikirleri olan birisiyle ciddi görüşmeleriniz olacak. Ortak programlar çıkartma uğraşlarına girebilirsiniz.


KOVA BURCU
21 Ocak – 19 Şubat
İş ilişkilerinizdeki gelişmelerin seyri bugünlerde yararınıza sapmalar gösterebilir. Kendinizi yetersiz bulduğunuz konularda daha yoğun çabalar içine gireceksiniz. Aşk konularında sürprizlere uygun bir dönemdesiniz. Bazı sıkıntılarınız var. Birtakım konuları belirleyemiyorsunuz. İnisiyatifi ele almanız gereken durumlarda daha atak olmalısınız.


BALIK BURCU
20 Şubat – 20 Mart
İş hayatınızda becerileriniz ve başarılarınızın gölgesinde kaldıklarına inanan insanlar var. Bu insanlarla yorucu tartışmalar içine girebilirsiniz. Aşk oyunlarında üçüncü şahısların kıskançlıkları bu sıralar su yüzüne çıkacak. Enerjinizin belli konularda yoğunlaşabileceği bir gününüzdesiniz. Karmaşık meselelere titiz yaklaşımınız, bugün size beklenmedik çıkış yolları gösterebilir.


https://twitter.com/Astrolizm

2 yorum:

  1. merhaba, size bir sorum olacak.insanların doğum anı,gezegenlerin konumu ve etkisi ileride hangi meslekte başarılı olacağını gösterir mi?

    YanıtlaSil
  2. meslek ile doğum zamanı uyumlumudur....

    Aşılı ve sertifikalı ceviz fidanı fiyatları ve ceviz çeşitleri.

    Aşılı ve sertifikalı ceviz fidanı fiyatları ve ceviz çeşitleri.

    YanıtlaSil